Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Vragen

Wij hebben een antwoord op uw vraag


White paper: Waarom een onderhoudscontract voor uw beveiligingsinstallatie een prima idee is

Eens een branddetectieinstallatie is geplaatst in een gebouw, verdwijnt het meestal van de radar van bouwheer, exploitant en zeker van het verzorgend personeel. Het is niet echt een installatie waar men dagelijks gebruik van maakt, integendeel. Men gaat er terecht van uit dat het systeem correct zal werken wanneer het moet en verder eist men dat het iedereen met rust laat wanneer dit niet moet. Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hier komt het onderhoudscontract naar voren als de oplossing.

White paper: Wat is het verschil tussen een technisch onderhoud en een keuring ?

Een branddetectieinstallatie moet werken wanneer het nodig is maar ook vooral niet storen wanneer het niet nodig is. Het garanderen van deze gemoedsrust is niet zo eenvoudig. Zowel een jaarlijkse keuring als een jaarlijks onderhoud van de installatie draagt hiertoe bij. Tussen beide controles zijn er echter grote verschillen. Een overzicht.

Bewijs je brandveiligheidsniveau: Waarom niet gaan voor het Fireforum Building Certificaat ?

Fireforum vzw heeft in nauwe samenwerking met een representatieve werkgroep, een systemaudit uitgewerkt om het brandveiligheidsniveau van een gebouw te beoordelen, dit zowel in de ontwerp-, de bouw-, de exploitatie- als de interventiefase.

Ardovlam kan u uiteraard begeleiden om dit certificaat te behalen inzake branddetectie.

Op 21 november 2013 werden de eerste certificaten uitgereikt aan AUDI Brussels en Electrabel (certificaat toegekend door Vincotte).

Meer info op: http://www.fireforum.be/nl/Home/FCB.aspx