Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Over ons

Kom meer te weten over de mensen achter het bedrijf

Bedrijf

Bedrijf

Ardovlam is een marktleider in de Belgische Fire Safety en Security markt : we stellen jaarlijks meer dan 1.000 technologische veiligheidsinstallaties in dienst, hebben een 5.700 tal installaties onder contract met specifieke SLA’s en ongeveer 18.225 installaties in diverse markten werden sinds 1990 succesvol opgeleverd.

Onze klanten doen een beroep op ons voor onze oplossingen van geïntegreerde best-in-class producten, zowel in fire safety (branddetectie, gasdetectie) als in security (inbraakdetectie, camerabewaking, toegangscontrole, security beheerssystemen).

Ardovlam hecht een groot belang aan een efficiënte dienstverlening ; dit doen we door onze interventies vanuit 3 vestigingen te sturen, door onze techniekers continu bij te scholen, door 13 technisch ervaren projectleiders uw geïntegreerde veiligheidssystemen te laten ontwerpen.

Ardovlam heeft een sterke expertise opgebouwd in de zorgsector, industrie, utiliteitsbouw, beschermd erfgoed. Er wordt intensief samengewerkt met een netwerk van elektriciteitsinstallateurs.

Ardovlam is erkend door Bosec als gespecialiseerde onderneming branddetectie, door Incert als gespecialiseerde installateur inbraakdetectie, door FOD BiZ (nr. 20 01 172) als erkend beveiligingsinstallateur en beschikt over de certificaten  ISO 9001 : 2015 en VCA**. Ardovlam is geregistreerd aannemer cat. 26 en cat. 27 en is erkend als aannemer Klasse 4, categorie P1.

Missie en Strategie

Missie en Strategie

Missie

De missie is om elektronische beveiliging te ontwerpen, installeren en onderhouden voor gebruikers waarvoor veiligheid van essentieel belang is. Klanten en partners kunnen rekenen op een onafhankelijk specialist met best-in-class producten, een doorgedreven technische kennis binnen een continu streven naar een kwaliteitsvolle dienstverlening. Ardovlam zorgt ervoor dat de installatie correct werkt wanneer nodig, met een vooraf gekende TCO en zonder hinder voor de gebruiker tijdens de totale levenscyclus. Ardovlam werkt hiervoor intensief samen met een netwerk van installateurs-elektriciteit.

 

Strategie

  • Het aanbieden van best-in-class producten ondersteund door de beste conceptie knowhow bij projectleiders en technische kennis bij de technici.
  • Een efficiënte service voor onze klanten door het aanbieden van technische interventies vanuit 3 vestigingen
  • Het behouden van een onafhankelijke positie tegenover producenten
  • Ondersteuning van partners-elektriciens door opleiding, begeleiding bij conceptie, ter beschikking stellen van efficiënte tools voor de plaatsing van onze producten
Historiek

Historiek

Ardovlam werd opgericht in 1990 en had van bij de start een focus op het ontwerpen, in dienst stellen, onderhouden en herstellen van brandmeldinstallaties. Van de eerste werknemers is Martine nog steeds werkzaam bij Ardovlam. Gino ging in november 2019 op pensioen, na 29 jaar bij Ardovlam.

Er werd gedurende 25 jaar een netwerk van partners installateurs elektriciteit uitgebouwd. De toegevoegde waarde van Ardovlam bleef onveranderd : een sterke service voorzien van de nodige erkenningen, een scherpe prijs, kwalitatieve producten en technische superioriteit.

Ardovlam werd in 2003 overgenomen door huidig CEO Guy Slagmulder.

Sinds de oprichting werd jaarlijks een groei gerealiseerd zowel intern als via overnames. Zo werd in 2008 Studio Lenaerts bvba overgenomen, in 2011 Cools Security en in 2013 AABS cvba. In de periode 2010-2015 was Ardovlam 5 maal genomineerd bij de Trends Gazellen West Vlaanderen. De scope aan activiteiten verbreedde tot geïntegreerde beveiliging.

Ardovlam is actief over geheel België en werkt vanuit Roeselare (HQ), Lummen en Wilrijk. Momenteel telt de vennootschap 92 medewerkers. De omzet bedraagt Eur 13 mln op jaarbasis.

Ardovlam heeft partnership overeenkomsten met volgende producenten en importeurs : Limotec, Honeywell Morley, Bosch Security Systems, Nedap Security, Prysm, Satel, Sefica.

 

CEO

CEO

Beste klanten,

U  adviseren en helpen in uw veiligheidsvraagstukken is een hele eer voor ons. U komt bij ons immers met vragen die betrekking hebben op uw persoonlijke fysieke veiligheid, die van uw medewerkers, of die van uw familie, of misschien wenst u 100% zeker te zijn een dierbaar goed niet te verliezen. We genieten als Ardovlam reeds meer dan 25 jaar van uw vertrouwen; dit betekent al meer dan 18.000 installaties.

Daarom doen we er graag ook alles aan om dit vertrouwen niet te beschamen : door het uitwerken van een sterk concept door ons team van 13 projectleiders, door het voorstellen van best-in-class producten geheel producent onafhankelijk, door onze 60 service technici continu bij te scholen, door het verzorgen van een 24 x 7 technische service, door het nauwgezet documenteren van uw installatie met het oog op een efficiënte nazorg.

Veiligheid is geen commodity, een gemeen goed; neen, het is maatwerk en vergt de volledige aandacht en kennis van uw leverancier. Veiligheid is een basisbehoefte en we maken er graag onze enige core business van.

Mag een van mijn collega’s of ikzelf u binnenkort ook als klant ontmoeten?
Met vriendelijke groeten, Guy Slagmulder

Guy is Burgerlijk Elektrotechnisch ingenieur en heeft een algemeen managementopleiding gevolgd aan de Vlerick Management School. Hij heeft 9j ervaring in investment banking (vnl. voor IT bedrijven) en 4 jaar ervaring in financieel en algemeen management binnen een KMO omgeving. Guy werd in 2003 aandeelhouder en gedelegeerd bestuurder van Ardovlam nv.

Testimonials

Maak kennis met onze collega’s