Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Toegangscontrole

Veiligheid ook wanneer u er bent

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor toegangscontrole als een aanvullende maatregel voor beveiliging overdag. Nieuwe, zelfs hoogtechnologische ontwikkelingen volgen elkaar in sneltempo op. Oplossingen voor concrete problemen zoals: Wie laat je binnen? (vast en tijdelijk personeel), Wanneer? (binnen en/of buiten de werkuren), koppeling met inbraakdetectie (vb. niemand binnen zolang het alarm gewapend is), koppeling met het systeem voor tijdsregistratie?Studie en ontwerp

 • Selectie van de beheersoftware en de devices (codeklavier, bankkaarten, handenvrije proximity-lezers, segment- en deurcontrollers, kaarten, sloten,..)
 • Opzetten van een toegangsplan
 • Bepalen van procedures zoals anti-passback, badge- en pincodebeheer, openingstijden, deuren, ontgrendelingstijd
 • Overleg met uw interne IT afdeling

Installatie en indienststelling

 • Programmering van de beheersoftware en controllers
 • Verbinding leggen met draadloze online of offline deuren
 • Verwerking van sturingen van brand- of inbraakcentrale
 • Verbinding met het LAN/WAN computernetwerk
 • Indienststelling en controle van de installatie

Onderhoud en herstelling

 • Permanentie voor service, elke dag de klok rond
   
Bekijk de referenties

Producten

Bekijk de producten voor toegangscontrole

Het beveiligingsplatform AEOS van Nedap Security Management

Met het beveiligingsplatform AEOS van Nedap Security Management regelt u de toegang tot vrijwel alles. Deuren, liften, lockers, kopieerapparaten: wat u ook wilt. Uniek aan AEOS is dat u autorisaties toekent aan personen en voertuigen in plaats van aan toegangspassen. Dit is sneller, makkelijker en reduceert fouten aanzienlijk. Bovendien koppelt AEOS de autorisaties automatisch op basis van vooraf omschreven kenmerken zoals afdeling, leeftijd en functie. Veranderen medewerkers bijvoorbeeld van kantoorlocatie, dan wijzigen hun toegangsrechten vanzelf mee.

De AEOS Blue deurcontroller is voorzien van intelligentie waarmee de controller zelf beslissingen kan nemen.Zelfs wanneer de verbinding met de server onverhoopt wegvalt, blijven belangrijke functies zoals 'anti-passback' werken. Een sterke kwaliteit waarmee de AEOS Blue deurcontroller zich onderscheidt van andere gangbare deurcontrollers.
Uniek is dat de controller, naast intelligentie, een TCP/IP- en RS485-aansluiting, ook twee reader- en slotaansluitingen heeft. Daarmee kan de controller twee deuren rechtstreeks aansturen.

Het toegangscontrolesysteem groeit mee met uw onderneming. Besluit u later bijvoorbeeld ook printers of liften te beheren met AEOS of wilt u in de toekomst uw bezoekersmanagement verder professionaliseren dan kan dit op een makkelijk manier. U kunt altijd probleemloos toegangsfuncties wijzigen en uitbreiden. Met een paar muisklikken past u de toegangscontrole eenvoudig aan uw wensen aan. Bovendien breidt u AEOS eenvoudig uit met andere beveiligingsfuncties, zoals cameratoezicht en inbraakdetectie (zie Geïntegreerde Beveiliging).

Ardovlam is Advanced partner van Nedap Security.

Bosch Security Systems Access Professional Edition 3.0

Software voor toegangscontrole en beveiligingsbeheer met gebruik van de innovatieve productfamilie van modulaire toegangscontrollers. Beheer van badgehouders tot 10.000 records in de database. Grafische plattegrond met apparaatbediening zowel via de plattegrond als via de apparaatstructuur alarmbeheer met gegevens via alarmlijst en GIF-animaties op interactieve plattegronden videoverificatie, video-alarmverificatie en videobewaking.

Bosch Security Systems Access Easy Control System

Gemakkelijk te installeren en gebruiken; het Access Easy Control System bevat een groot aantal veiligheidsvoorzieningen zoals videoverificatie en inbraakbewaking, zonder dat dit ten koste gaat van de eenvoudige en intuïtieve bediening. Het systeem is een via het web toegankelijke toegangscontroleoplossing die eenvoudig beheerd kan worden via iedere computer die is voorzien van een standaard webbrowser. In feite betekent het gemak in ieder opzicht: voorgeladen software voor snelle installatie en configuratie, ingebouwde webserver voor eenvoudig netwerken, en gemakkelijk te onderhouden en up te graden met te downloaden firmware voor het flashgeheugen. Een intuïtief menu voor snel opstarten, eenvoudige toegang tot informatie en uitgebreide rapportagemogelijkheden houden in dat er slechts zeer weinig training nodig is om het systeem te bedienen. U kunt tevens videoapparaten integreren om te profiteren van een breed spectrum aan geavanceerde mogelijkheden, zoals opgenomen alarmbeelden en de mogelijkheid deuren handmatig te openen als een kaarthouder via live-videobeelden is geïdentificeerd. Desgewenst kunt u met het systeem nog andere mogelijkheden instellen zoals foto-ID-weergave of alarmberichten per e-mail of tekstbericht.