Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Toegangscontrole

Veiligheid ook wanneer u er bent

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor toegangscontrole als een aanvullende maatregel voor beveiliging overdag. Nieuwe, zelfs hoogtechnologische ontwikkelingen volgen elkaar in sneltempo op. Oplossingen voor concrete problemen zoals: Wie laat je binnen? (vast en tijdelijk personeel), Wanneer? (binnen en/of buiten de werkuren), koppeling met inbraakdetectie (vb. niemand binnen zolang het alarm gewapend is), koppeling met het systeem voor tijdsregistratie?Studie en ontwerp

 • Selectie van de beheersoftware en de devices (codeklavier, bankkaarten, handenvrije proximity-lezers, segment- en deurcontrollers, kaarten, sloten,..)
 • Opzetten van een toegangsplan
 • Bepalen van procedures zoals anti-passback, badge- en pincodebeheer, openingstijden, deuren, ontgrendelingstijd
 • Overleg met uw interne IT afdeling

Installatie en indienststelling

 • Programmering van de beheersoftware en controllers
 • Verbinding leggen met draadloze online of offline deuren
 • Verwerking van sturingen van brand- of inbraakcentrale
 • Verbinding met het LAN/WAN computernetwerk
 • Indienststelling en controle van de installatie

Onderhoud en herstelling

 • Permanentie voor service, elke dag de klok rond
   
Bekijk de referenties

Producten

Bekijk de producten voor toegangscontrole

Het beveiligingsplatform AEOS van Nedap Security Management

Met het beveiligingsplatform AEOS van Nedap Security Management regelt u de toegang tot vrijwel alles. Deuren, liften, lockers, kopieerapparaten: wat u ook wilt. Uniek aan AEOS is dat u autorisaties toekent aan personen en voertuigen in plaats van aan toegangspassen. Dit is sneller, makkelijker en reduceert fouten aanzienlijk. Bovendien koppelt AEOS de autorisaties automatisch op basis van vooraf omschreven kenmerken zoals afdeling, leeftijd en functie. Veranderen medewerkers bijvoorbeeld van kantoorlocatie, dan wijzigen hun toegangsrechten vanzelf mee.

De AEOS Blue deurcontroller is voorzien van intelligentie waarmee de controller zelf beslissingen kan nemen.Zelfs wanneer de verbinding met de server onverhoopt wegvalt, blijven belangrijke functies zoals 'anti-passback' werken. Een sterke kwaliteit waarmee de AEOS Blue deurcontroller zich onderscheidt van andere gangbare deurcontrollers.
Uniek is dat de controller, naast intelligentie, een TCP/IP- en RS485-aansluiting, ook twee reader- en slotaansluitingen heeft. Daarmee kan de controller twee deuren rechtstreeks aansturen.

Het toegangscontrolesysteem groeit mee met uw onderneming. Besluit u later bijvoorbeeld ook printers of liften te beheren met AEOS of wilt u in de toekomst uw bezoekersmanagement verder professionaliseren dan kan dit op een makkelijk manier. U kunt altijd probleemloos toegangsfuncties wijzigen en uitbreiden. Met een paar muisklikken past u de toegangscontrole eenvoudig aan uw wensen aan. Bovendien breidt u AEOS eenvoudig uit met andere beveiligingsfuncties, zoals cameratoezicht en inbraakdetectie (zie Geïntegreerde Beveiliging).

Ardovlam is Expert partner van Nedap Security.