Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Geïntegreerde beveiliging

Hou controle over de zaken

Complexe risico’s vragen doordachte oplossingen. U bent terecht bezorgd om de brandveiligheid, een gaslek, inbraak, de toegang tot uw terrein, vandalisme, technische alarmen etc; tevens zoekt u een oplossing om deze risico’s te beheren, op te volgen en u te verzekeren van een correct actieplan ingeval van een calamiteit. In een dergelijke situatie is een beveiligings beheerssysteem (security management system)  de juiste oplossing. Alarmen worden voor de gebruiker (en/of bewaker) grafisch voorgesteld (met plattegrond) en de nodige gepaste acties zijn gegarandeerd via de ingebouwde scripts naargelang het type alarm. Ardovlam heeft ervaring met de opzet van dergelijke tools zowel in de industrie als in het onderwijs, zowel single site als multisite. Ardovlam heeft ook ervaring met meerdere soorten van dergelijke product oplossingen, gaande van visualisatie van de alarmen tot een software om sturend vanop afstand op te treden. Naargelang de noden en de risico’s wordt de keuze gemaakt tussen meerdere type producten.Studie en ontwerp

 • Algemene risico analyse
 • Analyse van de bestaande installaties
 • Studie van de integratie mogelijkheid
 • Keuze van het visualisatie tool
 • Opzet van een klanten demo

Installatie en indienststelling

 • Koppeling over ip van de diverse alarmen
 • Opmaak van de visualisatie
 • Opleiding aan de gebruiker
 • Uitgebreide test

Onderhoud en herstelling

 • Remote monitoring over ip
 • Interventie
Bekijk de referenties

Producten

Bekijk de producten voor geïntegreerde beveiliging

AppVision Building Manager van Prysm

AppVision Building Manager (van Prysm Software) is een volledig geïntegreerd gebouwbeheerssysteem, een 'command & control' software, dat alle gangbare protocollen in gebouw automatisatie kan omvatten en verschillende systemen centraal kan beheren over een IP netwerk.

De open client server architectuur maakt het mogelijk om op thin clients veiligheidssystemen (of complete gebouw beheersystemen) te beheren en op te volgen vanop afstand. Dit geeft de eindgebruiker het belangrijke voordeel dat hij niet 'opgesloten' is door een bepaalde hardware producent maar zijn vrijheid behoudt om aanpassingen en uitbreidingen te doen aan zijn veiligheidssysteem in de toekomst.

De functionaliteiten die geboden worden door AppVision gaan van visualisatie en beheer van (individuële of gegroepeerde) alarmen, storingen, events, bewakingsrondes tot het opvolgen van een service level agreement (SLA), het visulaiseren van uw key performance indicators (KPI) en het managen van een specifieke workflow in geval van calamiteiten.

Appvision kende een jaarlijkse groei van 20% de voorbije 5 jaar. Deze groei wordt toegeschreven aan de competitieve prijszetting, de strekte van de partnerships in het distributiekanaal, het open karakter voor een brede waaier van beveiligingsoplossingen.

Appvision werd in 2013 onderscheiden door Frost & Sullivan met hun Growth Leadership Award in PSIM (Physical Security Information Management).

Ardovlam is integratie partner van AppVision Building Manager.

AEOS van Nedap Security Management

AEOS (van Nedap Security Management) is een veelzijdig security platform dat gebruikt maakt van generieke hardware controllers en standaard software componenten.

Onderdelen van AEOS (bv. toegangscontrole, lockermanagement,..) kunnen gebruikt worden als sub-systeem binnen een security management applicatie, maar in vele gevallen wordt AEOS toegepast als overkoepelend security systeem waaraan verschillende subsystemen zijn gekoppeld. In dat geval wordt de Graphical Alarm Handler (GAH) gebruikt. De GAH bevat grondplannen die zijn gerangschikt in een hiërarchische boomstructuur. Alle belangrijke systeemonderdelen, waarvoor AEOS alarmen en events kan genereren, worden op de plattegronden geplaatst. Voor elk alarmpunt kan het audiovisueel gedrag (iconen, kleuren, audio voor status) vrij geconfigureerd worden voor elk event en alarm van een sensor (ingang, deur sensoren, camera).

Voor elk alarm is het mogelijk om instructiesets te bepalen die het mogelijk maken om de operator te dwingen ze op een bepaalde manier af te handelen. De GAH geeft niet alleen de operator real time informatie over de status van het hele systeem (bekijken), maar geeft ook de mogelijkheid om het systeem te bedienen (reageren). Zo kan een operator bijvoorbeeld: deuren openen/sluiten, live video bekijken, intercom activeren, inbraakzone activeren en de-activeren,…

De AEOS video applicatie biedt basis functionaliteiten voor het beheer van IP camera’s. De viewer is ontwikkeld om de gebruiker ervaring te geven door het gebruik van sliding panels, het eenvoudig aanmaken van views, carousel, PTZ control en quick review. In review modus kunnen opgenomen beelden geraadpleegd worden.

Met AEOS van Nedap Security Management beheert u al uw beveiligingswensen eenvoudig met een toekomstbestendig beveiligingsplatform. Met keuze uit ruim 150 functionaliteiten past u AEOS gemakkelijk op uw specifieke wensen aan, voor toegangscontrole, inbraakdetectie, cameratoezicht en locker management.

Uniek aan AEOS is de rol van software. AEOS integreert eenvoudig met iedere hardware, zoals camera’s en kaartlezers. Met de software bepaalt u het gedrag. Voor iedere functionaliteit is er een software-component. U uploadt de software voor de functionaliteiten die u wilt. Zo stelt u het systeem samen dat precies voldoet aan uw wensen.            

Ardovlam is Advanced Partner van Nedap Security.