Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Ardovlam houdt u op de hoogte

Nieuwe brandnorm S21-100 gepubliceerd in Belgisch Staatsblad

De nieuwe norm (S21-100 deel 1 en deel 2) rond automatische branddetectie werd op 19 november 2016 gepubliceerd in Het Belgisch Staatsblad. Deze norm beschrijft de principes van goed vakmanschap met betreking tot branddetectie en vervangt - met onmiddellijke ingang - de oude S21-100 en bijlagen die dateerde van 1986. 

Als gespecialiseerd installateur branddetectie zijn we zeer verheugd dat deze nieuwe norm er eindelijk is (Ardovlam heeft er overigens ook actief aan meegewerkt) want het laat de klant toe om door toepassing van de nieuwste technologiên te investeren in een effectiever en tegelijk goedkoper systeem. 

Ardovlam organiseert voor installateurs electriciteit de nodige opleidingen om optimaal en correct gebruik te kunnen maken van deze nieuwe mogelijkheden. Vanaf meer dan 8p kan een afspraak gemaakt worden om ook bij u op bedrijf langs te komen.  Wie de les volgt, ontvangt tevens als onderneming, het certificaat "Ardovlam Fire Safety Installer". De opleiding (die minimum 4 u zal duren) is eveneens erkend door Vormelek.

Vraag snel info aan omtrent beschikbaarheden via een mailtje naar melanie@ardovlam.be.