Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Ardovlam houdt u op de hoogte

Ardovlam Finance Manager Frederiek Vanpeteghem wint verkiezing Voka Plato Ambassadeur 2018 !

Alle Ardovlam medewerkers zijn heel fier dat hun collega Frederiek met de prijs van Plato Ambassadeur 2018 aan de haal ging. De winnaar is degene die met zijn enthousiasme het meest zijn appreciatie tegenover het Plato project uitdraagt.  Plato is een intensief begeleidings- en ondersteuningsproject voor kmo-bedrijfsleiders en kaderleden, gebaseerd op het peterschapsprincipe.  Plato brengt elke maand gemotiveerde ondernemers en kaderleden samen die hun managementvaardigheden willen aanscherpen.  Dit door middel van ervaringsuitwisseling, informatieoverdracht en de kracht van het netwerk.

Frederiek Vanpeteghem won in de categorie Plato Experten. Ook hij was erg opgetogen met zijn eindzege en zei na afloop: “Plato is voor mij het ideale klankbord en deze verkiezing was voor mij een rollercoaster van emoties en ervaringen met een subliem einde. Ik ben superfier verkozen te zijn tot Plato-ambassadeur. Het is een bekroning op mijn jarenlange inzet en mijn keuze om een job op te nemen binnen de KMO-wereld.”

Enkele artikels die hieromtrent zijn verschenen : 

https://www.voka.be/nieuws/plato-ambassadeurs-2018-proficiat-evelyn-verhoye-en-frederiek-vanpeteghem

http://www.madeinwest-vlaanderen.be/nieuws/voka-heeft-twee-nieuwe-plato-ambassadeurs/?utm_source=MIW&utm_medium=nieuwsbrief&utm_campaign=daily