Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Ardovlam houdt u op de hoogte

Ardovlam expert partner Nedap Security

Verdere groei in geïntegreerde beveiliging

In februari 2015 sloot Ardovlam een partnership-overeenkomst met Nedap Security Management en in twee jaar tijd groeide Ardovlam uit tot een van de expert-partners in België.

Nedap Security Management is gericht op het ontwikkelen van technologische oplossingen die dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker maken. Daarom ontwerpen we oplossingen die aansluiten bij de wensen van klanten in plaats van standaardsystemen aan te bieden. Deze klantgerichte benadering heeft ons in staat gesteld AEOS – het eerste software-based platform voor beveiligingsmanagement – te ontwikkelen. AEOS is de enige, volledig geïntegreerde oplossing voor beveiligingsmanagement die toegangscontrole, videomanagement en inbraakdetectie combineert in één platform.

AEOS kan zich aanpassen aan de groei en veranderingen in een bedrijf, omdat het platform gebaseerd is op open software en generieke controllers. Dit maakt AEOS flexibeler, toekomstbestendiger en gemakkelijker te gebruiken dan andere beveiligingsoplossingen.

Wereldbekende ondernemingen gebruiken AEOS meer dan 37 miljoen keer per dag voor beveiliging- en gebouwenmanagement en monitoring van mensenstromen.